plugghäst

Hemma från skolan & ska nu fortsätta att plugga där jag slutade igårkväll. Satt & pluggade till typ 10 igårkväll, pallar inte. Hade 3 saker tills idag men inget av det blev av, suck. Vill också be om ursäkt för uppdateringen nu när jag är i skolan men när jag är i skolan är mitt internet segt. Det är inte fel på min telefon utan internetet på skolan är dåligt & minna raster är inte så jätte långa så har inte så mycket tid heller men ska försöka så gott det går. Ikväll är det dags för träning. Blir inte så tagg när jag ser vädret.. regn, jippi! seeya later'
här får ni en riiiiiktigt gammal bild på mig & min syrra.. asso omg !
 
 

godnatt ❤

Går & dejtar min älskade säng nu, puss


..

Håller på att städa rummet just nu. Det är bokstavligen kaos i mitt rum för tillfället så måste snabbt fixa till det. Dagens planer är inte helt planerade än bortsätt från att jag ska städa & sedan plugga lite under eftermiddagen.
Har inte varit hemma nån kväll nu i helgen så får se om jag drar ut med någon kompis/kompisar ikväll eller om jag stannat hemma med familjen. Får se senare hur det blir!


my biggest dream evaah


godmorgon ❤

Sitter hemma hos Siri med henne, Emma & Alex. Var i hallen igårkväll innan vi 4, Filip, Johan & Tim stack hem till Alex sedan vidare till Siri där vi sov inatt (Tim, Johan & Filip sov inte här)
Har precis käkat frukost & lite sånt. Gjorde egna amerikanska pannkakor, gottgott!




heeeelg

It's friiiidayyy & det är är äntligen helg. Under helgen ska jag kolla på match, plugga & vara med mina underbara vänner. Annars är det inget speciellt som är planerat. Hittar säkert på något mer med tiden.
Tog lite smexiga egopix på skolans toalett medans jag väntade på Alexandra så ni för en liten bild på dagens outfit, cooling jagvet ;)






justin's konsert

Var ju på Justin's konsert i måndags kväll som var helt fantasktiskt. Det var helt overkligt. Började med att jag & mammi tog tåget på morgon från Lund hela vägen till Stockholm. Var framme vid halv 2 på eftermiddagen. På stationen väntade vi en stund på Moa (som jag kollade med) & hennes mamma. Vi tog tunnelbanan till globen & chekade in på hotellet som låg typ precis brevid globen. Bytte snabbt om & sedan ställde vi oss i kön till konserten. Stog i kön i 3 timmar innan vi blev insläppta & vi fick hyffsat bra platser (ståplatser). Inget man kan klaga över iallafall. Vid halv 8 spelade förbandet & sedan en timme efter kom världens snyggaste person flygandes in på scen. Trodde jag skulle dööö :* 
Dagen efter gick vi runt i stockholm & shoppade tills tåget hem gick. Gick runt ganska länge eftersom tåget inte gick förens 17:08 men det var najjs. Vill göra om dessa två dagar!!!!!!!
 
puuuuuss!

onsdag

Sitter just nu & pluggar. Har typ 3 läxor tills imorgon som jag fick reda på idag eftersom jag inte var här igår & i måndags men det är väl bara att ta igen.
Är fortfarande sjukt chokad över att jag såg Justin i måndags kväll. Helst sjukt, kan inte sluta tänka på det & han är den enda jag har snackat om idag. Visst, han är egentligen en helt vanlig kille med talang som fick sin dröm uppfylld men endå.. Vill bara skrika & gråta av glädje :* berättar mer om konserten i senare inlägg!
 
puuuss!

tåget

Heejj, Sitter på tåget påväg hem. Har åkt i 3 & en halv timme nu & det väntar bara 30 minuters resa till. Blogg.se appen hade lagt ner igen eller vad man ska säga så har inte kunnat blogga dessa 2 dagar, buuhu. Får hoppas att de gör något åt de snart annars vet jag inte vad.. Iallafall, när jag kommer hem ska jag göra ett bättre inlägg om jag orkar. Skulle bara meddela att jag fortfarande är i liv ;)

puuuuss!


yesterday's inspo


atm;

myser med mig själv framför never say never
 

packning på gång

Håller just nu på att packa lite inför imorgon & är långt ifrån klar. Behövs egentligen inte så mycket eftersom vi (jag & mammii) ska bara sova tills tisdag men jag är som jag är.. packar typ ner saker till en vecka när vi bara ska sova någonstans en natt. Måste vara fler som gör så? eller? 
 
puuuuss!


happy

Min älskade mobil kom i förrgår. Är så käääär. Nu låter det som att jag aldrig har haft en iPhone innan.. men det är bara det att jag kan verkigen inte leva utan en mobil & nu när min blåa har varit typ halft död har jag nästan inte kunnat använda den så är sjukt glad nu när denna älskade sak kom, hihi!
 
 
puuuuss!
 
 

Godmorgon

Vaknade för en stund sedan & har inte gjort så mycket efter det. Tog en liten varm dusch precis efter att jag hade vaknat, tycker det är så sjuuukt skönt xd 
Igårkväll var jag i hallen/gården med Siri, Emma & Alex. Där träffade vi Filip & Tim också. "Spelade" lite fotboll & snackade som vanligt. Vid 11 drog vi till Filip & var där till strax över 12. 
Just nu har jag inga planer för dagen. Ska nog mest packa eftersom imorgon bär det av mot Stockholm till Justin´s konsert, lääääääängtar ! 
 
puuuuss!

..

Som ni vet är min blåa iPhone helt fuckad så kunde inte blogga från telefonen igår. Stannade också kvar efter skolan  igår så att jag var hemma förens lite över 3. När jag kom hem var jag tvungen att städa mitt rum, äta & lite sånt. Sedan vid 5 skulle jag dra till Dalby & kolla på match & på kvällen var jag med Alex, Siri, Emma & Anna. Därför han jag tyvärr inte blogga något igår + att blogg.se laggar hela tiden, I'm so so sorryyyy' 

dagens frukost

Kännde inte för någon "nyttig" frukost idag så det fick bli lite onyttigt istället. Gjorde lite varm choklad, vit chocklad* sååå sjukt god. Iallafal, tilll det hittade jag några frysta kannelbullar som jag tyckte såg lite ensmma ut så jag värmde dem också. riktigt got iallafall ;)
 
puuuuuuss!
 
 

sjuk & uttråkad tjej

Heeej! Sitter hemma & mår ganska dåligt. Känns som att jag har ont i hela kroppen, jag är sjukt förkyld, nyser 24/7, ont i halsen & tror jag har feber. På grund av det missar jag en redovisning, ett test & en inlämning i skolan idag men förhoppningsvis är det bara tilfälligt så att jag kan komma till skolan imorgon & fixa det som jag missat. Har också missat en labb i No som jag skulle göra efter skolan imorgon.
Ikväll är det träning som jag sorligt nog missar eftersom jag nu är sjuk suck men ska KAAANSKE dra ner & kolla om jag orkar men det är inte alls säkert.
 
Idag under dagen ska jag för det mesta vila, ska nog försöka sova lite också. Nån gång under dagen måste jag plugga lite. Nu när jag endå har en extra dag på mig kan jag ju uttnyttja den till det. uppdaterar er senare! 
 
                                puuuuuuuss!

plugg plugg plugg

Hej alla fina! Sitter & pluggar en massa. Eller just för tillfället har jag en liten paus men ska snart fortsätta igen. Har en massa läxor denna vecka, plus en redovisning & ett test, man bah.. yeeah, love life right know. Kommer iallafall bli sjukt skönt när denna vecka är över & förhoppninsvis kommer den gå lika fort som det brukar göra. På fredag är min familj & Anna's familj hembjudna till Emma´s familj på en liten "after work", myysigt! 
Dalby har match då & kanske behöver spelare så för min & Emmas del kan det bli match på fredagkväll också. aja, nu ska jag fortsätta med mitt pluggande, hörs sen.
 
                                               puuuuuss! 

dööööööör ❤


en vanlig måndag

Hallå alla! Har inte hänt så mycket idag. Skola som vanligt & sedan träning. Tog en ganska lång & varm dusch efter träningen, redigt skönt. Mer än så har faktiskt inte hänt idag. Inget speciellt som jag lagt på minnet iallafall. 
 
Tänkte faktiskt visa dagens outfit också. Körde på en ganska enkel outfit idag, tycker jag. 
 
|| tröja, Gina Tricot || linne, H&M || jeans, Hollister || armband, mammas kompis || halsband, ingen aning ||
 
puuuuss!

today's inspo ❤


ny telefon påväg

Tjenisch! Min blåa mobil som jag har nu funkar snart inte alls. Den har fullt med sprickor både fram & bak, liten del av skärmen är trasig, alltså innuti, själva displayen eller vad det heter & till sist kan jag inte heller sänka eller höja ljuder för den "knappen" funkar inte & ibland sätts ljudet på helt random. Är sjukt trött på den & det blir lixxom bara värre & värre så nu har dadi beställt en iPhone 4 vit till mig som förhoppninsvis kommer denna vecka om inte samma sak händer med min som hände när min mamma skulle få sin.. aja, hörs imorgon!                                               puuuuss!

just nu

.. är jag nere på ekevallen med Siri, Alex, Emma & Anna & ska kolla när killarna spelar match! uppdaterar senare när jag kommit hem!

btw, min syrra fyllde år igår, alltså den 13 april. Inlägget kom upp idag eftersom mitt internet var helt fucked up, IGEN!


GRATTIS MIN UNDERBARA SYSTER


lördag

Hejj! Håller på att fixa mej nu eftersom syrran fyller år. Klockan 6, alltså om ca en halv timme kommer lite av släkten hit för att fira henne. Är sjukt trött & pallar inte ha gäster idag men det är ju trots allt min syrras födelsedag så måste ju vara med.
Igår tills idag sov jag med Alex, Siri, Anna & Emma hemma hos mig. Vi hängde lite i hallen/på gården. Gjorde inte något speciellt, satt mest & snackade & ite då & då "spelade" vi fotboll eller sköt tyyp. 
Nu är det bara 20 min kvar innan de kommer & jag har inte bytt om så det får jag nog göra nu, pusshej! 
 

Tränat

Hejj! Kom precis hem från fotbollsträningen. Inte världens bästa väder idag men det funkade endå utan problem. Ska nu ta mig en lång & varm dusch innan jag fortsätter med min franska. Har förhör imorgon & kan inte ett skit, bra där Julia. Nejmen det löser sej säkert på något sätt. Hoppas jag iallafall. 
 
Btw, Pappa har fixat så mitt internet funkar på min teleon igen så nu kan jag blogga när jag är i skolan också, kommer ju bli mobilinlägg så de kommer inte bli lika bra men det blir iallafall något. 
 
                                                     puuuuss! 

with my frääändzz

Chaa! Sitter @ my place med Anna, Siri & Emma. Ska egentligen plugga men det går inte riktigt så bra. Sitter mest & snackar & flummar tyyp. Senare ikväll ska jag & mamma sticka iväg & shoppa lite presenter till min syrra som fyller 9 på lördag. Har ju också varit i skolan idag, sååklart. Hade matteprov som faktiskt gick jättebra. 
Siri, Anna & Emma slutade tidigare än mig så dem tog mina nycklar & gick hem till mig så länge. Som vanligt hade dem redan ätit upp hela huset & vänt hela huset upp & ner innan jag kom. 
 
 
ps. julia, vi älskar dig /anna, siri & emma. 

länkebyte

Har just nu länkbyte med dessa två fina tjejer.
De bloggar för det mesta om sin vardag & tar många fina bilder. 
Klicka häääääär för att komma till deras blogg!
 

min bejjb ❤


ännu en skoldag avklarad

Tjoo! Slutade 15.45 idag eftersom jag har slöjd. Eller idag slutade vi 15.25 för vi hade vikarie & hon hade ingen aning om när vi slutade så vi sa att vi slutade då, buusigt. Sitter nu & lyssnar på musik & ska snart börja plugga lite, oooorkar verkligen inte, fuck skolan säger jag bara. Meen, sånt är livet.
 
Detta är första inlägget för dagen som kanske kan va lite tråkigt men har inte kunnat blogga något i skolan för mitt internet på mobilen är riktigt dåligt & det går inte att ansluta till skolans internet. Dock har jag en skoldata, världens sämsta skoldata* som jag skulle kunna blogga från men jag använder bara den ibland på lektionerna & då kan jag lixxom inte sitta & blogga. Men får väl fortsätta försöka blogga från mobilen tills det går. 
 
puuuuss!
 
 
 
 

godnatt

puuuuuss! 

måndag

Hejj alla ffina! Måndag idag & det betyder att skolan är igång igen.. :/ Kom hem för ett tag sedan & tänkte ta något litet att äta sedan ska jag plugga matte, har lixxom prov på onsdag. Dagen har varit ganska chill, har inte behövt göra så mycket på lektionerna, har mest suttit & gjort ingenting. 
 
Imorse han jag också ta några snabba outfit bilder, de blev inte så jätte bra, hade ganska brottom men aja..
 
|| Jeans från Hollister || Skärp || Vit t-shirt från KappAhl || Grå kofta || Halsband ||
 
 
Puuuss! 

summer inspo


dagen

Heeeyy! Kom precis hem från Anna. Var där med henne, Alex & Emma. Siri skulle egentligen också komma men det blev tyvärr inte så eftersom hon mådde dåligt :/ Annars idag har jag för det mesta pluggat. Satt hela eftermiddagen & pluggade matte. Helt sjukt hur lång tid det kan ta för en människa att plugga, hahahaha. Docj var min syrrra ganska uttråkad så hon "utmanade" mej på att rocka rock-ring. Något som jag trodde jag var mycket bättre på än vad jag visst var .. 
 
 
mitt resultat..
 
syrrans resultat
 
 

ny blogg (igen)

Heej! Har precis gjort en ny blogg här på blogg.se & hoppas på mycket roligare & mer bloggning än tidigare på förra bloggen. Blir typ som en omstart eller vad man ska säga. Till en början tänkte jag att varje måndag lägger jag ut några slags av inspirations bilder. En dag i veckan låter nog ganska lite men jag är ganska lat av mej så jag tycker att vi börjar med det. & om jag tycker det blir bra gör jag det mer än bara en dag. Gör detta också eftersom annars kommer ni bara få läsa om vad jag gör på dagarna & det kan jag själv tycka bli långtråkigt. Ska också försöka fota mycket för en blogg utan bilder är inte heller så rolig att läsa om. Det är iallafall vad jag tycker.
 
 
 Puss så länge!

RSS 2.0