mot båten

Godmorgon! Sitter nu i bilen påväg till båten/färjan. Den går från Danmark så jag kommer inte kunna blogga mer förens ikväll då vi övernattar i Tyskland. Har WiFi där så som tur är så ska försöka blogga om jag inte är för trött. Det är ju en lång resa som väntat under dagen! Mamma & Pappa har också fixat en överraskning då vi kommer stanna på vägen. Får väl hoppas att det ät något roligt!


frankrike ❤

Imorgon bär det av mot Frankrike! Åker tidigt imorgon, först till Tyskland där vi kommer sova tills söndag då vi fortsätter till Frankrike. Är riktigt taggad!!!!!!!! Dock har jag inte börjat packa som jag nog bör göra snart för ikväll ska jag följa med m&p för att hämta Malin som är på ridläger. 
 
gammal bild'
 
 
Hörs sen' ❤

gårdagen ❤

Alex & Siri kom upp till mej igår runt ett. Det var riktigt varmt så det enda vi gjorde var sola & bada, riktigt skönt måste jag säga! Brun blev man också, hahah ;) Kollade även på fotboll (Sverige-Tyskland) innan Siri drog hem (Alex stannade & sov här) 
 
bilder från igår :)
 
 
:)
 
 

hemligt projekt

Var med Siri, Alex & Emma idag (saje) då Anna är i Tyskland med sin familj. Iallafall, Igår påbörjade Siri & Alex ett bygge eller vad man ska kalla det för. Idag fortsatte vi iallafall med det & vi blev nästan klara. Kommer inte berätta vad det är förens det är klart som de troligtvis kommer bli imorgon då vi ska träffas igen. 
 
här får ni några bilder från dagen, kan ni gissa vad det är vi gör ? ;) 
 
 
 

kvällsdopp ♡


gothia 2013 ❤

Finns egentligen inte så mycket & berätta mer än att det var en av de BÄSTA veckorna i mitt liv ! Had så sjukt roligt & hoppas att alla andra hade det också! Iallafall, vi åkte upp redan på lördagen eftersom vi skulle kolla Sverige-Finland på kvällen, liiiiiiiive! Dagen därpå (söndag) kom jag inte ihåg vad vi gjorde.. tror vi var på Liseberg, hahah! På måndagen började alla gruppspel & fortsatte till onsdag (en match per dag) Hamnade i en grupp med riktigt bra lag! spelade riktigt bra mot alla lag också men tråkigt nog hamnade vi sist i gruppspelet.. På torsdagen tog äventyret slut då vi åkte ut i 8-delsfinal. Men innan dess hann vi spela 2 matcher som vi såklart vann. 1-0 i 32-dels final & 4-0 i 16-dels final! Var även på gothia-discot en dag under veckan med 4 andra från laget & sen var vi på Liseberg 2 gånger ! Det hände lite mer grejer & vi gjorde lite mer saker men ja.. hihi ;)
 
Kommer en liten bildbomb i ett annat inlägg :)
 
gothia- & lisebergsbandet :D
 
 
 
 
 
 

svar på kommentar ♡

fick en frågan igår om hur det hade gått för oss på gothia & jag hade faktiskt tänkt göra ett inlägg om hela "gothia-resan" som troligtvis kommer upp nån gång under eftermiddagen/kvällen men säga redan nu att vi tyvärr inte kom längre än till 8-dels final .. ! om ni vill få mer info kommer det som sagt ett inlägg senare så håll ut ! ;)


hemma från göteborg

Kom hem från Göteborg igår. Spelade gothia, där med den dåliga bloggningen. Har inte haft någon tid till att blogga & har ju inte haft tillgång till någon dator heller. men nu är jag iallafall tillbaka & bloggandeet är igång igen. 
Sittter just nu i soffan & kollar på Washington Heights. Har inga planer under dagen så det kommer bli en hyffsat lugn dag. Kanske drar ut & träffar någon ikväll om det blir för långtråkigt att sitta hemma. Får väl se vad som händer :)
 
bästa laget 
 
 

några bilder från de senaste dagarna ❤


in thaa car


2 från igår


..

Heej underbara läsare! De senaste dagarna & nätter har spenderats med Amanda, Marie, Maria, Johnny, Max & Måns. Har verkligen inte haft tid att blogga då jag varit med dem typ heeela tiden. Vi gjorde sjuukt balla saker, hahah.
Idag åkte iallafall jag & Hanna till Veberöd för att trägga Johnny, Maria & Gabriel. Maria har utegångsförbud så var hos henne då hennes föräldrar var borta. När de kom tillbaka sa vi hejdå till henne & gick vidare mot skolan där vi träffade på Sebbe, Melvin, Tim & Emma. Mycket snack & skratt var det. Ska kanske dit imorgon igen om jag inte vaknar för sent .. sjukt ball & rolig dag på läänge, tack för allt alla :*
 
sexxi bild på mitt affro hår som jag hade imorse, hahah. dock åkte jag inte iväg sådär ;)
 
 

RSS 2.0