min kväll ❤


atm'


jag i mina glasögon


skooola

Godmorgon alla fina! Ska strax dra mig mot skolan, börjar 08:35 & slutar 14:00. Endå rätt najjs om man gämnför med mina andra skoldagar. Efter skolan ska jag raka vägen hem & sätta mig & plugga. Fattar naaadaaa inför provet. Troligtvis kommer jag få skippa träningen ikväll igen på grund av det.. 
 
jag idag :)
 

godnatt.


gårdagens inköp

linne från Bik Bok, kom inte ihåg hur mycket den kostade
 
läppstift från Mac, 200 :-  (I'm in love with it)
 
köpte en klänning till skolavslutningen också men den får ni tyvärr inte se förens då ;)
 

ändrade planer

Mamma & Malin kom hem ganska sent. Malin hade tävlig & det tog längre tid än väntat. Mamma orkade inte sticka iväg eftersom hon var så trött så det blir en hemmakväll iställe, trååååkigt. & det kommer bli ennu tråkigare för då måste jag sitta & plugga hela kvällen..
 
puss sålänge!
 


mors-dag

Resten av dagen ska spenderas med familjen. Just nu är jag hemma & pluggar inför ett no-prov som jag har på tisdag. Mamma & syrran är i stallet & pappa är & kollar på en match. De kommer hem om ca 1 timme då vi ska åka iväg (vet inte var) & sedan ikväll ska vi troligtvis äta på restaurang. 
 
bild från insta
 

plugghäst deluxxxx

Har varit en riktigt plugghäst nu under dessa hemska skoldagarna som varit. Har gjort allt jag har varit efter & det känns faktiskt otroligt skönt. Det är därför bloggningen har varit sså dålig. Har inte ens varit med mina kompisar & har varit tvungen att skita i en träning + en match. Men nu är det helg & nästa vecka ser inte ut & vara så stressig så bloggningen kommer föhoppninsvis bli bättre. 
 
Kom iallafall precis hem. Har varit med emporia med Mamma sedan lunch. Kommer bilder på vad jag köpte sen. Nu ska jag ner & äta taaaccccoooosss, puuuus! 
 


atm;


perfection ❤

https://cdn1.cdnme.se/4124859/7-3/pic_519953b99606ee592547e5e4.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4124859/7-3/pic_519953c09606ee58c492142e.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4124859/7-3/pic_519953c5e087c3411a7114a7.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4124859/7-3/pic_519953cbddf2b3354b9771ff.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4124859/7-3/pic_519953cfe087c34124c079c2.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4124859/7-3/pic_519953d4e087c3070fdebabc.jpg" class="image">


trött

Är riktigt trött. Kommer somna sjukt tidigt ikväll. Spelade en match igår med mitt lag & en match idag med Dalby. Dagens macth blev 3-3 mot höllviken. Domaren söööööööög. Dömde ingen offside då de hade minst 5 stycken .. stör mig sjukt mycket på sånt. aja, har precis tagit mej en dusch & ska snart ner & käka. Sedan blir det nog PLL & en mysig låååååång dejt med min älskade säng. 
 
 
puuuss!

De senaste dagarna

Asso ååhh. Pallar inte att jag är så sjukt lat. Har inte bloggat på 2-3 dagar & det är sjukt dåligt av mig. aja, tänkte iallafall berätta lite om vad jag har gjort. 
 
torsdag, Var i skolan & så som vanligt. Hade min redovisning i meterologi som inte alls gick bra enligt mig men jag blev iallafall godkänd. På kvällen var jag på träning, chill. Efter träningen drog jag mig mot Anna för att jag, Siri, Alex & Emma skulle sova där. Gjorde typ ingenting, snackade mest. 
 
fredag, s t u d i e d a g ! Drog hem från Anna runt lunch för att plugga, yeaahh.. Runt 2 stack jag & syrran till frissan för jag skulle klippa mej. Känns som att hon klippte av allt mitt hår, haha nejmen typ. På kvällen var det övernattning på Gården för oss i årskurs 7. Spelade fotboll, snackade, gick ut & spelade basket, kollade på film & typ käka godis ;) Somade inte förens seeent! Sista gången jag kollade på min mobil var den 04:34 så jag somnade någonstans runt 5 sedan vaknade jag vid halv 7 & somande om igen. Sov i en liten fåtölj, haha! 
 
idag, Stack hem från gården vid 9, bytte om till matchkläder & drog ner till vår samling innan vi åkte vidare till Klågerup där vi skulle spela. Vi hann bara börja värma upp innan man blev sjuukt varm. Svettades som in .
I vanliga fall spelar jag vänster-mitt men idag hamnade jag längst bak i mål på grund av att Emma (vår målvakt) skadade sig så jag fick hoppa in. Behövde nästan inte göra ett dugg, Stog & stekte, haha. nejmen typ. Spelet var nästan alltid på deras planhalva. Jag stod nästan hela vägen fram till mittlinjen, hehe. Resultatet blev 5-0 till oss :D 
 
puuss! 
 
 

tandställning

Var hos tandläkaren förra veckan eller något. Hon kollade det man brukar kolla & sånt sedan såg hon att jag hade överbett så hon fick kalla in sin kollega som fick hjälpa till. De mätte & sånt & så sa hon att jag hade 6mm överbett. De frågade mej om jag skulle tänka mej att kunna ha tandställning. & det vill jag faktiskt ha. HATAR mina tänder & tycker att de sticker ut så det är verkligen inget jag säge nej till. Det enda är när man ska borsta tänderna men det löser sej då. Nu efter sommarlovet, alltså till höst kommer det en specialist som kollar sånt så min tandläkare kommer ge mej en tid till höst då han ska kolla på mina tänder & sen får han avgöra om jag ska ha det eller inte. så jag ska kanske ha tandställning, hihi! Kommer skämmas men jag får iallafall finare tänder & det är det jag vill ;)
pusspuss! 
 


hemma

Har suttit hemma idag på grund av att jag mådde skit imorse så jag gick inte till skolan. Vaknade runt halv 7. Somnade sedan om & vaknade igen runt 10. Satt & kollade på tv & pll fram till halv 2 då Siri, Emma & Anna kom & våldgästade mejj, haha. Vi satt & pluggade lite. Fick faktiskt gjort en hel del, stooolt!
Ska fortsätta plugga nu ikväll så jag blir helt klar tills imorgon.
 puss såålänge!
det fick bli ett litet inlägg. kommer fler senare!
 

dagens inspiration


12 maj

Ligger i sängen & kollar på pll. Har glömt jätte mycket från de tidigare säsongerna så håller på att kolla om allting igen, haha. Under dagen har jag mest tagit det lungt. Ibland har jag legat & solat samtidigt som jag kollat på pll & ibland stått & trixat lite. Är sjukt dålig på det & vill verkligen kunna stå & trixa som ett pro lixxom ;) Men nu när det börjar bli så varmt ute kommer jag stå ute & trixa 24/7, haha!

känner att ni får ganska många bilder på mej i denna tröjan, hehe. men har lite brist på bilder just nu!
 

tips för finare naglar

tänkte dela med mig av dessa tips som jag hittade på den hääääär sidan!
 
1. Låt naglarna vara ifred
Sitt inte och pilla på dem. Alla vet vi att nagelbitning är något negativt, men det är nästan minst lika illa att sitta och pilla på naglarna. Så låt naglarna vara ifred helt enkelt.

2. Investera i en bra nagelolja
Att smörja in/massera nagelbanden med en nagelolja kan vara räddaren i nöden om du har flisiga och tunna naglar.

3. Använd nagelstärkare
När du inte bär en design/lack på dina naglar bör du ändå ha på ett genomskinligt lack. Du kan använda baslack, topplack, nagelstärkare eller helt enkelt ett vanligt genomskinligt lack. Vill man undvika att lacket 'kväver' nagelbanden så kan man endast måla nageltippen. Detta för att undvika att nageln flisar sig.

4. Använd handskar
Arbetar du med farliga och starka ämnen som inte är snälla mot dina naglar? Eller ska du bara diska efter middagen? Ta då på dig ett par handskar om så är möjligt, då slipper naglarna ta skit för arbetet.

5. Smörj händerna
Att ha en handkräm på nattduksbordet, i badrumsskåpet eller i väskan kan vara en bra idé, särskilt i det kalla vintervädret. Det återfuktar både händer och naglar.
 
 
inte mina naglar!

Saturday

Sitter just nu & gör ingeeeenting. Har segat hela morgonen. Har typ inte ätit något heller. Gick ner för ett tag sen & tog lite youghurt så ska nog gå ner & fixa något strax. Efter det tänkte jag fortsätta med mina j*vla (ursäkta) frågor. Gjorde bara 2 av cirka 20 frågor, hihihihihi. Ska försöka göra så många som möjligt idag. Senare i eftermiddag ska jag träffa hanna som jag sa igår. Får se vad jag hittar på ikväll, troligtvis drar jag ut eller nåt någon.
puuss!
 


natti

Har precis varit ute en liten stund. Filip & Oscar kom & knackade på runt halv 10. Trodde först det var någon som busringde men det var det inte. Hade myskläder på mig så var tvungen att snabbt byta om innan jag gick ut till dem. Där efter kom Hanna också ut. Var ute i ungefär en timme eller nåt. Gjorde inget speciellt. Snackade mest. Ligger nu hemma i sängen & tänkte strax dejta min älskade kudde. Imorgon ska jag försöka göra klart ett par frågor inom So:n som ska lämnas in på måndag. Sedan ska jag troligtvis träffa Hanna. 
godnatt'

oseriös bild
 

primer

Det var denna primer jag köpte. Har behövt & velat ha en primer länge men har aldrig tagit mej tid till att fixa en. Denna är köpt på kicks för 295 :- Dyrt men förhoppningsvis är den bra, Hon i affären sa att det är den mest sålda primer'n & att den hjälper till att jämna ut också eller något sånt. Ser iallafall framemåt att testa den & se ifall den var värd pengarna eller inte. 
 
 

de senaste dagarna

Har inte bloggat på ungefär 3 dagar nu & det beror på att jag har varit med mina vänner & gjort en massa kul.
I onsdags var det idrottsdag. Hur tråkigt som helst. Gjorde nästan inget, haha! Slutade redan vid 2. Drog hem, duschade, gjorde mig iordning & sånt sedan kom Siri, Anna & Emma. Jag skulle egentligen plugga men det slutade med att vi var ute i trädgården med musiken på högsta volym & höll på att trixa & liknande. På kvällen kom alex & vi stack hem till Emma & sov där. Igår var vårt lag iväg & spela fotbollsgolf någonstans utanför Hörby. Riktigt roligt & det var hur mycket skratt som helst. Dock gick det inte så jätte bra för mig. Det var verkligen inte min turdag. Träffade saker så att bollen studsade tillbaka många gånger & mitt resultat var inte det bästa heller. Det genomsnittliga var 72 slag & jag fick 93 .. xd
Idag gick jag upp redan vid 7 för att ta bussen med Anna, SIri, Alex & Emma till Emporia som gick 08:40 eller något sånt. Var där till runt 14:00. Handlade inte alls mycket, bara lite saker jag behöver & en sak som jag har velat ha lääääääänge.. Det jag köpte var en "kofta" eller vad man ska kalla det för, sminkborttagning, klämmor & en primer. 
 
lite bilder från i onsdags
 

10 jag

Jag är helt beroende av Pretty Little Liars.
 
Jag kan väääääääärkligen inte leva utan min mobil.
 
Jag bryr mig egentligen inte ett skit om skolan. Dock bryr jag mig liiiiiiite om mina betyg.
 
Jag är INTE nöjd med mitt utseende & hur jag ser ut.
 
Har världens underbaraste vänner!
 
Har gjort sjukt många saker som jag verkligen ångrar.
 
Bråkar otroligt mycket med mina föräldrar. Oftast varje dag.
 
Om man väl lär känna mig kan jag vara hur konstig som helst.
 
Kan nästan skratta åt ALLT.
 
Har oftast tråkigt xd
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

tisdag

Har vairt hemma i en timme nu & mest suttit & vilat framför tv:n. Fixade lite vindruvor & äpplen innan så sitter & käkar det just nu. Ska plugga lite sen om jag orkar som jag troligtvis inte gör men ska försöka endå.
Idag är det den sista vanliga dagen på denna veckan, såå sjukt najjs. Imorgon är det idrottsdag & sedan är vi lediga både på torsdag & fredag & sedan är det helg som vanligt. 
 
failade lite när jag skulle fixa med äpplena men jaja.. 
 

sista inlägget för idag

Har nyss satt mig framför datan med no-boken uppslagen. Ska fortsätta med meterologin eftersom jag inte fick så mycket gjort innan. Var sjukt trött. Inte för att jag är ett dugg piggare nu menmen.. det är såååå typiskt mig. Jag väntar alltid till kvällen innan & gör allt då. Känns rätt najs tills kvällen kommer då man har sjuuuuukt mycket & göra..  
btw, Duschade ju efter träningen innan & som jag sa så testade jag den "hair mask" som jag & syrran gjorde innan. Satt i den i håret, tvättade håret igen sedan fönade det & gissa vad.. håret är sjuuuuuuuukt lent så jag tror jag dör. Kan inte sluta ta på mitt hår, haha. men ah, puss & godnatt! 
 
randoom bild! 
 


hair mask

Jag & syrran har precis gjort något som kallas "hair mask". Vet inte hur man ska säga det på svenska. Det är inte riktigt som en hårinpackning.. tror jag.. eller det kanske dte är.. Iallafall, det sägs att det hjälper håret att växa & gör håret hur lent som helst. Tänkte testa den efter träningen då jag duschat. 
Ska nu sätta mej & plugga. Har nån redovisning i meterologi som jag missat & som jag ska göra imorgon. På grund av det måste jag komma till skolan tidigare.. faaast, bättre det än att ha det släppande efter sig ;)
uppdaterar mer efter träningen. puuuss!

den ser ganska äcklig ut på bilden menmen.. 
 


mina älsklingar ❤


godmorgon'

Ska snart dra mig mot skolan innan jag blir försen. Väntar bara på att hanna ska komma hit. Planerna idag är väl inte så planerade, haha. nejmen har inget specifikt jag ska göra idag förutom att gå i skolan & sen ikväll är det träning. Kommer nog mest sitta hemma & plugga under eftermiddagen. Tänkte nog också dra ner lite tidigare till träningen & springa lite innan.Får se om jag får med nån annan också. 
 
Dageeens: || jeans, hollister || skärp, ingen aning || tröja, h&m || scarf, ingen aning ||
 
 
 

chillar i min älskade tröja

inget smink - mobba inte
 


slappdag ?!

Förlåt för den hemska bloggningen idag men har varit hur seg som helst nääästan hela dagen. Hade så tråkigt så jag sminkade mig & plattade håret sedan gick jag ner till busstationen för att hämta hem mammas cykel. Orkade faktiskt byta plast på min telefjant också, woop woop! Ska nog sätta på en film eller något snart. Har börjat bli helt beroende av filmer/serier. Kanske för att jag inte gör så mycket om dagarna så varför inte sätta på en film lixxom? aja, seeya later guyss' 
 

naturligt | rakt


bonnamarknaden

Vaknade runt 11 imorse & har mest tagit det lugnt sedan dess. Har hunnit sminka mig & platta håret men det är det enda. Måste byta om ganska snart för sedan bär det av till staffanstorp med Siri & Alex, tagga. Riktigt najjs nu när det är så fint väder också. Det enda som kan gå fel idag är bussarna, HATAR SKÅNETRAFIKEN eller att jag tappar mitt busskort & mina pengar som förra året .. aja, det kommer nog bli bra ;) 
 
bild från älskade gothia förra året, saaknar!
 
 
 

minimys

Blev som jag skrev innan. Sitter på mitt rum förevigt ensam med lite godis & ska nu sätta på en film. Dock vet jag inte riktigt vilken men det löser sig!
 

pretty little liars

Som troligtvis ni flesta vet följer jag en serie som heter pretty little liars. Har inte skrivit så mycket om att t.ex jag kollar på den & så nu på senaste tiden men det är för att jag har kollat på hela säsong 1, 2 & 3. & säsong 4 kommer inte ut förens i juni/juli så mååååååste vänta på det. 
Ville också tipsa er som inte har sett den serien. Den är sjukt bra & blir bara mer & mer spännande efter varje avsnitt. Kan knappt hålla mig till säsong 4 kommer ut!
 
Om serien.. Skvaller frodas bland dyra bilar, stora herrgårdar och perfekta trädgårdar i den praktfulla staden Rosewood i Pennsylvania. Här har alla någonting att dölja. De fyra vännerna Spencer, Hanna, Aria, och Emily har glidit ifrån varandra, men återförenas efter att deras bästa vän, gruppens ledare, försvinner spårlöst. De börjar snart få meddelanden från någon som känner till alla deras mörka hemligheter.

Beskrivningen är tagen från swefilmer.com där jag kollar på serien
 

f r e d a g

Kom hem från skolan för en stund sedan. Hade extra NO eller vad man ska säga eftersom jag hade en kompletering & en redovisning som jag skulle göra. Så kom hem ca en timme efter att vi hade slutat. Skönt att bli av men det. Nu är det bara två förhör, en redovisning & några frågor i SO som jag missat & som jag har kvar att göra sen är det inget speciellt som måste göras. Låter jättemycket but don't worry, jag har allt under kontroll så ja.. xd
Iallafall, senare idag & ikväll har jag inga bestämda planer. Tror jag stannar hemma ikväll för det var ganska länge sedan jag vart hemma med familjen eller hemma över huvudtaget.. För min del blir det nog mys med film & godis, hihi.
 
bytte om till "mysigare" kläder direkt när jag kom hem. Sjuuuuukt skönt att bara komma hem & kasta av sig sina kläder, haha loveit!
 

music

Tänkte ge några tips om mina favoritlåtar just nu !

Our Kidrauhl - Norske Beliebers
 #thatPOWER - will.i.am, Justin Bieber
Everybody Fucks - Pitbull, Akon, David Rush
Thought Of You - Justin Bieber
This Is Nightlife - ItaloBrothers
Likadant - Rhymes & Riddim
Fall - Justin Bieber
 
 

valborg

Det var ju valborg igår & den "firades" med mina vänner. Bålet tänds vid 8 men för mig blev det lite kaos så jag hann inte ner & när jag väl var framme var mina kompisar på väg hem till Siri där jag, Anna, Emma, Alex, FIlip Ni, Filip Ne, Tim, Johan & Alle skulle sova så fick tyvärr inte se majbålet i år, but no big deal lixxom, bryr mig endå inte. aja, skulle egentligen dygna men vad jag vet så klarade ingen det. Jag var uppe till 3 iallafall, inte längre. Under kvällen/natten snackade vi mest, spelade spel typ & vissa sprang runt i byn, haha. Alla var typ sjukt flummiga, skrattade åt allt & alla.. nästan iallafall.. aja, det blev en lyckad kväll/natt iallafall, riktigt ballt.
 
Har eller tog tyvärr inga bilder igårkväll så det blir tyvärr inga bilder i detta inlägg, soorry!
puuus & godnatt! 

1 mars

Har varit lediga idag, så sjuukt najjs. Spelade match vid 3 med Dalby´s 99:or. Hade mycket bra spel ganska ofta men det blev tyvärr förlust, 3-4.. Sträckte låret som in i på matchen så fick nyss lite massage från mammi. Ska nu sätta mig & plugga lite smått sedan städe mitt rum.. IGEN. 
& sooorry everyone för att jag inte bloggat på typ 1-2 dagar men har inte haft tillgång till någon dator & HATAR mobilinlägg för de blir så fula så jag tror jag dör.. aja, seeya later'
 
bjuder på denna smexiga bild, hahhaha. Färgade mina ögonfransar igår & man var tvungen att ha typ "pads" under ögonen men det hade inte vi hemma så vi fick hitta på något annat, dööör!'
 

RSS 2.0