tre från igår ❤


summer inspo ❤


myysigt ❤

myser med mina älskade pringles framför 90210 
 
 

bara för att jag har tråkigt..

Vilken svordom använder du mest? - fan, tror jag

Vilken tid är din väckarklocka inställd på? - just nu, ingen alls, det är ju sommarlov (yy'

Var köper du dina matvaror ifrån? - det är lyckligtvis inte jag som åker iväg & köper vår mat så jag vet inte, haha

Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? - beror på, tar nog hellre

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? - iingen aning faktiskt

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? - yess

När var senast någon stötte på dig? - ehm.. venne

Vad åt du till middag senast? - ris, kyckling & nån sås

Kan du vissla? - är proffs på det, nejmen of course jag kan :)

Tittade du på tecknat när du var liten? - yess, I did

Äger du några popband t-shirts? - noep

När flög du senast? - det var ganska länge sedan, ca 3 år sedan tror jag

Pratar du några andra språk? - engelska & har franska som språkval i skolan

Har du gråtit offentligt? -  yupp..

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? - jag vill ha ett till hål i örat + navelpiercing

Vad har du med dig in på bion? - goodis, ofc'

Vad har du för väder? - regningt..

När sov du senast på golvet? - kommer inte ihåg

Vilken är din favorit drink? - coooooola ❤

Gillar du din boendesituation? - jaadå !

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? - inte alls många, behöver inte sova alls ;)

Är dina dagar fullbokade och stressiga? - nu är det sommarlov, så neh, långt ifrån, haha

Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? - ganska.. hehe

Hur gammal blir du nästa födelsedag? - jag blir fjortis (yy'

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? - tyyp att allt kommer ordna sig.. eller asso jag vet faktiskt inte

Skulle du någonsin hoppa fallskärm? - klaaaart, så sjukt ballt :D

Tycker du om att krama folk? - beror på vem det är

Äger du en systemkamera? - yess, I do :)

Vilka kändisar har du blivit jämförd med? - inga?

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? - om man har suttit & väntat på samtalet, ja. Annars nej

Får du dåligt samvete efter du ätit kött? - ibland

Är du mörkrädd? - hahahhahah jaa xd

Tre saker du alltid har med dig? - mobil, pengar & sen vet jag inte.


music ❤

dessa låter ligger högt upp på min favvo-lista just nu :)
 

Take You To Rio -Ester Dean
Laugh Till You Cry - Faydee
Miss Decibel - Medina
Wake Me Up - Avicii
Rocketeer - Far East Movement
The Other Side - Jason Derulo
One Song - Envy
She Makes Me Go - Arash
Maria - Justin Bieber
Earthquake - Labrinth
Ma Chérie - DJ Antoine
I Rave You - Basto
Follow You - Deniz Koyu
 
 
 
 
 
 

godnatt ❤

Säger godnatt med denna bild då vi besökte kyrkogården, haha! nejmen, vi gick förbi kyrkogården när vi skulle till en fotbollsplan där Fille & Vikke höll hus. Var där tills jag fick ett "akut-samtal" från Siri så jag var tvungen att gå till Alex där resten av asaje-gänget befann sej. Dock var det inte så farligt. Det var bara att vi var tvungna att prata ut om en massa. Hade lite deeptalk fram till 00:00. Nu ligger jag i sängen & kollar på 90210 & tänkte snart sova, puuuss!

 


outfit of the night ❤


hatar rubriker ❤

Heej alla fina! Bloggade inte igårkväll eller idag på grund av att min design eller vad man ska säga hade fuckat sej. Eller jag satt & mixtrade runt i stilmallen. Det gick bra ett tag men sen vet jag inte vad jag gjorde, haha. Nu har iallafall Anna fixat allt igen (yy' 
 
Ska snart cykla ner till min mormor med familjen för att fira henne. Dock ska jag inte stanna länge, utan ska dra ut med Amanada. Vad vi tänkte göra ute har jag ingen aning om. Troligtvis tjocka oss, hehe. & sen kanske vi skulle träffa lite olika folk. Måste fixa det sista nu innan vi stikcer, pusshej :*
 
brist på bilder så det får bli en bild i repris, dock var det längesedan jag la upp den men endåå ;)
 
 

sååååå fin ❤


frukost ❤

Syrran hade fixat nån slags pannkakstårta. såååå gullig :')
 
 
 

godmorgon sunshines ❤

Vaknade för ca en halvtimme sedan & ska snart käka frukost. Somnade inte förens runt 05:00 så idag får det bli en slö dag eftersom jag är sååååååå trött. Har endå inga bestämda planer & nästan inga måsten under dagen. Det enda är att jag lovade mamma att hjälpa till lite med städningen så ska dammsuga huset lite senare. puss på er !
 
myser i mina favoritstrumpor, haha ;)
 
 

trött

Är hur trött som helst men kan veklingen inte somna så har startat ett avsnitt av 90210 som förhoppningsvis får mig att somna


todayy

Dagen spenderades för det mesta ute. M&P hade varit iväg & fixat pool igår som de då satt upp. & idag invigdes den av mig, syrran & Alexx. Vattnet var väl inte det varmaste & solen var inte framme så mycket meeeen de hindrar inte oss från att ha kul, hehe ;)
 
 
 
 
 
 

godnatt ❤

Sitter & kollar på 90210. Ska kolla klart på det avsnittet jag är på sedan tänkte jag dra mig mot sängen. Får bli en tidigare kväll ikväll då jag i vanliga fall är uppe till 1-2. Är endå ingen skola så på så sätt är det lugnt men känner inte för att sova bort halva dagen.. aja, puss & godnatt alla fina :*
 
 
 


inspo ❤


midsommardagen ❤

Godmorgon! Vaknade för ungefär en timme sedan, runt 1. Har inte gjort något speciellt sedan dess & tror inte att det kommer hände något speciellt under dagen heller. Vädret ser inte så jätte bra ut heller. Eller det ser iallafall inte så varmt & soligt ut. Får väl hoppas på att det snart klarnar upp så att man sitta ute. Tänkte nu gå ner & fixa mig något att äta. puss på er 
 
~ gammal bild ~
 
 
 
 

d a n m a r k ❤

Har varit på/i 'den blå planeten' i Danmark idag. Började med att 2 av mina föräldrars kompisar kom & hämtade mig, pappa & syrran runt 10-tiden. Mamma blev riktigt sjuk igårkväll & mådde inte alls bättre imorse så hon kunde inte följa med. Iallafall, innan vi åkte till 'den blå planeten' stannade vi vid ett "café" som hade några "speciella" mackor som man beställde in där man kunde  lägga på vad man ville ha (det är det ni ser på första bilden) Därefter åkte vi vidare till 'den blå planeten'. Har varit på ett liknande ställa för ca 1-2 år sedan så det var inte så "spännande" men det var väl endå hyffsat okej. 
 
här får ni lite bilder från dagen :)
 

 
 

kärlek till vädret


ansiktsmask

Har precis fixat ansiktsmask med syrran. Nu ligger vi chillar innan det är dags att ta av dem. För att göra det ännu lyxigare tog vi vars två gurkskivor också (yy' Ska nu återgå till mina gurkskivor, hehe :*
 
 
 
 
 

för starkare & friskare hår

ÄT  RÄTT 

Ett torrt, glanslöst och slitet hår vittnar om en slarvig kosthållning & för lite sömn. Intaget av folsyra och B-vitamin har stor betydelse för hårets kvalitét. Kisel, som du hittar ibland annat i sallad, jordgubbar & solrosfrön hjälper kroppen att producera nytt & friskt hår.

PACKA IN

Håret behöver mer än bara schampo & balsam. Leta reda på en bra inpackning för just din hår typ & packa in en gång i veckan.

RÄTT SKA VARA RÄTT

När du köper schampo & balsam är det viktigt att du köper rätt produkter. Alltså en produkt som är gjort för ditt hår. T.ex. om du har slitet hår funkar det utmärkt med ett schampo som har reparerande egenskaper. Ta gärna hjälp av de som jobbar i affären.

KLIPP REGELBUNDET

Eftersom de kluvna hår topparna bara blir värre ju längre de slits gör du rätt i att bli av med dem regelbundet hos frisören.

BORSTA INTE BLÖTT HÅR

När du duschat & håret är blött ska du absolut inte borsta ut det. Hårstråna bryts lätt av när det är blött. Vid nödfall kan du kamma ut det genom att använda en bredtandad kam.

SKYDDA HÅRET

Var noga med att skydda håret från påfrestande faktorer som sol & varma styling verktyg. Investera i en solskyddsspray för håret och ha som regel att alltid grunda med en värmeskyddande produkt innan fön & plattång åker fram.

TOVIGT HÅR

Sov med en fläta på natten. Dels blir det inte trassligt under natten & sen får du ju super fina lockar så håret är klart utan att ens göra något. Naturliga lockar utan värmetänger.

MASSERA HÅRBOTTNEN

Massera din hårbotten för att stimulera hårsäckarna. Det gör att hårsäckarna börjar jobba mera & nytt hår växer fram. Det funkar dock inte på alla men ska inte säga att det är värdelöst. För bästa resultat skulle jag rekommendera 5-10 min per dag, varför inte göra det framför en film.

 

ändrade planer för dagen

Som ni kanske förstår från rubriken blev dagens planer ändrade. Imorse såg vädret inte ut som badväder så vi bestämde oss för att åka in en sväng i Lund istället. Vi började med att käka på BK där vi träffade på världens fullaste man.. läskig typ var han. aja, vi var inte i Lund så länge innan vi tröttnade så vi drog tillbaka till stp. Där luffade vi mest runt. Gjorde inget speciellt iallafall. Dock blev vädret bättre så det var ganska chill endå. 
Nu har jag precis tagit mig en dusch. Tänkte kolla lite på 90210 innan jag går & lägger mig. 
 
 
 
 

lomma

Håller just nu på att packa, byta om osv. Ska sedan dra mig ner mot bussen då jag ska åka till lomma. Jag & Julia ska bada där om det blir bättre väder än vad det är nu. Eftersom hennes pappa bor i Lomma är det lugnt om vädret inte blir så bra. Matilda kanske också dyker upp. Hon hade mycket & göra så det var inte riktigt säkert att hon hann med. Måste fortsätta med mitt nu, pusshej! 
 
 

skolavslutning 2013

Efter skolavslutningen drog asaje-gänget ut & fotade lite. Här kommer en liten bildbomb där det både finns bilder innan & efter avslutning. 
 
 

tillbaka

Har inte bloggat på lite mer än en vecka nu. Man kan säga att jag har haft en bloggpaus. Har veeeeerkligen inte haft ork till någonting. Har sovit till 11-12 alla dagar under lovet & under dagarna har jag knappt gjort någonting så vida det inte innebar fotbollen. iallafall, nu är jag tillbaka & ska uppdatera dagligen. 
puss sålänge!
 
 

Småland

Är just nu i Småland. Har nog inte sagt något om att jag skulle åka hit men nu vet ni. Internetet suger & det wifi som finns är också dåligt & segt. På grund av det kommer bloggningen vara dålig idag & fram till imorgonkväll då jag kommer hem. Berättar mer om vad det är jag gör här antingen när jag fått bra internet eller wifi eller när jag är hemma igen, puss!


mina älskade underbara vänner ! ❤


p a r f y m

Detta är världens goaste parfym. Det är Britney Spears Midnight fantasy. Den luktar godomligt gott. Mitt absolut bästa köp inom parfymer. Har a l d r i g luktat på en sån god parfym innan. Jag rekomenderar den starkt om ni vill lukta otroligt gott. Tror den kostade runt 200 :-
 

optikern

Var hos optikern tidigare nu ikväll. Har ju redan glasögon men eftersom jag spelar fotboll vill jag ha linser. Så det var det vi var & fixade. Eller hon kollade om min syn hade försämrats/förbättras så att hon vet vilken stryka jag ska ha på linserna. Iallafall, för att de skulle godkänna att jag kan använda linser måste jag visa det genom en "genomgång" eller vad man ska kalla det för. Det ska jag iallafall göra imorgonkväll. Tycker det är ganska onödigt men jaja..
 
bjuder på en charmig bild på mig i FIlip's sköna "elevådshoddie"
 

älskade sol

Ligger ute i den underbara solen. Såå härligt. Känner verkligen att sommaren är påväg & det är verklign inget jag klagar på. Nu är det bara sommerlovet som ska komma sedan är allt toppen! Denna sommaren ska bli B Ä S T! 
 

asaje-mys

Hejj alla fina! Sov med mina underbara vänner igår tills idag. Riktigt mysigt & roligt. Efter skolan stack vi hem till mig, städade huset (måste göra det istället för att betala tillbaka allt som jag är skyldig mina föräldrar) så jag fick hjälp av dem. Vi drog vidare hem till Emma då vi fotade när alla hade sina avslutningskläder på sig. Blev iga seriösa bilder men endå. Ska ta bättre & finare nån annan gång. På kvällen åt vi på pizzerian innan vi stack till alex där vi skulle sova. Vi hade kommit överens om att vi skulle sova ute på alex's "altan". Under kvällen hittade vi på en massa saker. Vi gick runt i byn med shorts, linne & inga skor, fick en liten danslektion av våran tränare, badade jacuzzi, dunkade musik & typ bara chillade! t a c k  f ö r  d e s s a  t v å  u n d e r b a r a  d a g a r  !
 
asaje = annasirialexjuliaemma
 


RSS 2.0